Αυτές είναι οι πιο τυχερές ημερομηνίες για το 2024 για το ζώδιό σας

Το 2023 μπορεί να μην ήταν η χρονιά σας, αλλά η αστρολογία του 2024 φαίνεται πιο φωτεινή χάρη στην ανάδρομη λήξη του Ερμή την Πρωτοχρονιά. Αυτό το ουράνιο νέο ξεκίνημα θα σας βοηθήσει να φέρετε την εστίαση, την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία στις αποφάσεις σας και υπάρχει περισσότερη βοήθεια από τα αστέρια από όπου προήλθε. Μάθετε ποια κοσμικά γεγονότα το 2024 είναι τα πιο τυχερά για το ζώδιό σας. Επιλέξαμε τις ημέρες που θα θέλετε να σημειώσετε στο ημερολόγιό σας Google και στον προγραμματισμό σας για το επόμενο έτος, καθώς και συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ενέργεια σας.

Κριός

Η πιο τυχερή ημέρα: 19 Μαρτίου 2024

Αυτή η χρονιά είναι τρελή για σένα, Κριέ, κυρίως λόγω των εκλείψεων που θα αμφισβητήσουν τις σχέσεις σου και θα σε ωθήσουν να αγκαλιάσεις την ανεξαρτησία σου. Με τόσες αλλαγές να συμβαίνουν για εσάς σε επίπεδο ψυχής φέτος, η πιο τυχερή ημέρα του χρόνου για εσάς έρχεται στις 19 Μαρτίου 2024, γνωστή και ως Αστρολογική Πρωτοχρονιά. Ενώ η 1η Ιανουαρίου σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου έτους, η 19η Μαρτίου, το Εαρινό Ηλιοστάσιο, σηματοδοτεί την αρχή της εποχής σας και την έναρξη του κοσμικού έτους. Εάν νιώθετε ότι πρέπει να ξεκινήσετε από καινούρια στη ζωή ή να ξεφύγετε από οτιδήποτε σας εμποδίζει, αυτό το ραντεβού σας προσφέρει την ευκαιρία να ξανασυστηθείτε στον κόσμο.

Η πιο τυχερή ημέρα: 23 Μαΐου 2024

Αυτή η χρονιά ξεκινά με μια γλυκιά νότα για σένα, Ταύρε. Η ανάδρομη πορεία του Δία τελείωσε στις 30 Δεκεμβρίου 2023 και από τότε, φέρνει ευλογίες και αφθονία στη ζωή σας. Αναμένετε αυτή η ενέργεια να συνεχιστεί για το πρώτο εξάμηνο του έτους, με τη δύναμη να κορυφώνεται στις 23 Μαΐου 2024, με την Αφροδίτη και τον Δία στον Ταύρο να συνδέονται στον ουρανό. Αυτή η αστρολογική ευθυγράμμιση είναι από τις πιο γενναιόδωρες και αρμονικές, ζωντανεύοντας τις εκδηλώσεις σας. Ακολουθήστε τις επιθυμίες σας, αφεθείτε στα χόμπι σας και αφιερώστε τον σύντροφό σας με αγάπη. Έχετε τη δύναμη να ευθυγραμμίσετε τα όνειρα και το όραμά σας με τις συγχρονικότητες του Σύμπαντος.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η πιο τυχερή ημέρα: 25 Μαΐου 2024

Το 2024 είναι η χρονιά σου για να πάρεις υπολογισμένα ρίσκα και να πάρεις εμπνευσμένες αποφάσεις, Δίδυμε. Όταν ο Δίας εισέλθει στους Διδύμους στις 25 Μαΐου 2024, είναι μια ευκαιρία να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητό σας. Αυτή η διέλευση αυξάνει την περιέργειά σας και σας ενθαρρύνει να αγκαλιάσετε την αποτυχία. Ο Δίας είναι κακός στους Διδύμους, τοποθετώντας τον αρχικά σε θέση αδυναμίας. Υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες που ανοίγονται για εσάς που μπορεί να αισθάνεστε συγκλονισμένοι και εξαντλημένοι από όλες τις επιλογές σας. Αναρωτηθείτε γιατί βρίσκεστε στο τρέχον μονοπάτι σας και έχετε επίγνωση των σκέψεών σας χωρίς κρίση. Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να αποκαλύψει κάποιες πληροφορίες που θα σας αλλάξουν τη ζωή αυτή την ημέρα, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε ένα νέο πνευματικό ταξίδι που θα εκτυλιχθεί τον υπόλοιπο χρόνο.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η πιο τυχερή ημέρα: 5 Ιουλίου 2024

Η πιο τυχερή σας ημέρα του χρόνου πέφτει στις 5 Ιουλίου 2023, κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης στον Καρκίνο. Οι νέοι κύκλοι της Σελήνης προσφέρουν μια ευκαιρία να ανανεώσετε την ενέργειά σας, να ξεκινήσετε νέα έργα και να εκδηλώσετε νέες ευλογίες. Με αυτό την πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σας, είναι μια ευκαιρία να αγκαλιάσετε την αγάπη του εαυτού σας στο έπακρο. Δεν υπάρχει πανσέληνος στον Καρκίνο το 2024, καθιστώντας αυτό το μοναδικό φεγγάρι στο ζώδιό σας φέτος. Η Αφροδίτη θα σχηματίσει μια σύνοδο με τη νέα σελήνη, επιτρέποντάς σας να απελευθερώσετε τις λαχταριστές προσκολλήσεις σας υπέρ κάτι πιο ευθυγραμμισμένο. Θα νιώσετε υπέροχα που θα τα παρατήσετε καθώς προσπαθείτε να ενσωματώσετε νέες εμπειρίες στη ζωή σας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η πιο τυχερή ημέρα: 4 Αυγούστου 2024

Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα φέτος, Λέων, ειδικά μετά από εκείνη τη δραματική ανάδρομη Αφροδίτης στον Λέοντα που τρομοκρατούσε τους πάντες το περασμένο καλοκαίρι. Οι σχέσεις σας τέθηκαν σε δοκιμασία καθώς ξεπεράσατε τα όρια και τερματίσατε τις συνδέσεις που χρειάζονταν περισσότερα από όσα έδιναν. Ευτυχώς, τα πράγματα φαίνονται πιο ελκυστικά στην ερωτική σας ζωή φέτος, ιδιαίτερα κατά τη νέα σελήνη στον Λέοντα στις 4 Αυγούστου 2024. Αυτή η νέα σελήνη σχηματίζει ένα ισχυρό εξάγωνο στον Δία, διευρύνοντας τη φαντασία σας και προσκαλώντας νέες ιδέες στην καρδιά σας. Ψάχνετε έξω από τη συνηθισμένη σφαίρα επιρροής σας για να βρείτε νέους ανθρώπους, μέρη, φιλοσοφίες και ενδιαφέροντα που ευθυγραμμίζονται με τα πάθη σας.

Η πιο τυχερή ημέρα: 28 Φεβρουαρίου 2024

Επιστρέφεις σε κατάσταση ροής φέτος, Παρθένε. Τα πράγματα θα αισθάνονται πιο συγκεντρωμένα όταν ο πλανητικός κυβερνήτης σας, ο Ερμής, τελειώσει την ανάδρομή του την Πρωτοχρονιά. Και όταν η πανσέληνος στην Παρθένο φωτίζει τον ουρανό στις 28 Φεβρουαρίου 2024, είναι μια ευκαιρία να κάνετε μαγικά από το χάος. Οι πανσέληνοι προσφέρουν μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση και αντιμετώπιση των εσωτερικών σας δαίμονων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αφήσετε τους περιορισμούς που επιβάλλονται από τον εαυτό σας και να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην έκφραση του εαυτού σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την πανσέληνο για να σκεφτείτε τους στόχους σας και να δημιουργήσετε χώρο για θετικές αλλαγές στη ζωή σας, συμπεριλαμβανομένων των συνηθειών, της ρουτίνας και των νοοτροπιών.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η πιο τυχερή ημέρα: 4 Ιουνίου 2024

Οι σχέσεις είναι η κύρια εστίαση το 2024, Ζυγέ, και τα αστέρια ευθυγραμμίζονται για μια διασταυρούμενη ερωτική σχέση στις 4 Ιουνίου 2024. Η Αφροδίτη θα ευθυγραμμιστεί με την καρδιά του ήλιου σε ένα λαμπρό γεγονός, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξερευνήσετε τον αισθησιασμό σας και ημερομηνία εκτός του συνήθους τύπου σας. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον ειδικό που ξεκλειδώνει ένα κρυμμένο μέρος της καρδιάς σας που δεν ήξερες ότι υπήρχε πριν. Για όσους από εσάς έχετε ήδη σχέσεις, αυτό το Venus cazimi στους Διδύμους είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι νέο και διασκεδαστικό στην κρεβατοκάμαρα. Βγάλτε τον εραστή σας έξω για ένα ρομαντικό ραντεβού, ανάψτε όλα τα κεριά όταν επιστρέψετε στο σπίτι και ξεκουραστείτε!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Η πιο τυχερή ημέρα: 2 Ιουλίου 2024

Η αστρολογία του 2024 σου δίνει την άδεια να ακολουθήσεις την ευδαιμονία σου, Σκορπιέ. Ήρθε η ώρα να κάνετε αυτό που σας εμπνέει δημιουργικά και να πάτε την καριέρα σας σε μια νέα κατεύθυνση όπου η καρδιά σας συναντά το μυαλό σας. Η πιο τυχερή σας μέρα του χρόνου πέφτει στις 2 Ιουλίου 2024, όταν ο Ερμής στον Καρκίνο συνδέεται σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ονειρευτείτε μεγάλα και να συνδεθείτε με τις πιο τρελές φαντασιώσεις σας. Η λογική και η λογική δεν μπορούν να σε πάνε εκεί που θέλεις. ήρθε η ώρα να ζήσετε τη ζωή σας βάσει σχεδίου, αγκαλιάζοντας την ελευθερία σας στον τρόπο ζωής.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Η πιο τυχερή ημέρα: 17 Οκτωβρίου 2024

Να ευχαριστείς τα τυχερά σου αστέρια για την ευλογία τους φέτος, Τοξότη. Έχετε μερικές γλυκές διελεύσεις κατά τη διάρκεια του έτους που υποστηρίζουν τον νέο τρόπο ζωής και τις ευθύνες σας. Αλλά κανένα δεν είναι πιο ωφέλιμο για τον τραπεζικό σας λογαριασμό από την ευθυγράμμιση της Σελήνης και της Αφροδίτης αυτό το φθινόπωρο. Στις 17 Οκτωβρίου 2024, η πανσέληνος στον Κριό θα πυροδοτήσει τον ένατο οίκο της πνευματικότητάς σας και θα ταξιδέψει την ίδια μέρα που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον πρώτο οίκο του εαυτού σας. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συνδυάζονται μεταξύ τους, υποδηλώνει μια περίοδο προσωπικής ανάπτυξης και αυτοέκφρασης. Είσαι μια πεταλούδα που αναδύεται από το κακάο σου και τα αστέρια θέλουν να είσαι άφοβα ελεύθερος!

Αιγόκερως (22 Δεκ.-19 Ιαν.)

Η πιο τυχερή ημέρα: 1 Μαρτίου 2024

Η αστρολογία του 2024 σου δίνει τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να ξαναγράψεις τη μοίρα σου, Αιγόκερε. Ο Πλούτωνας θα ξαναβουτήξει στο ζώδιό σας μια τελευταία φορά φέτος πριν προχωρήσει για πάντα, επιτρέποντάς σας να αδράξετε τη δύναμή σας. Η πιο τυχερή σας μέρα του χρόνου έρχεται την 1η Μαρτίου 2024, όταν ο ήλιος στους Ιχθύς σχηματίζει ένα ευχάριστο εξάγωνο για τον Δία στον Ταύρο. Αυτή η ευθυγράμμιση μεταξύ του ήλιου και του Δία θα φωτίσει την ενέργεια της αύρας σας, κάνοντάς σας μαγνητικό και ακαταμάχητο για τους άλλους! Τώρα είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε τις συνθήκες σας. Απελευθερώστε τη δύναμη της πειθούς σας σήμερα και χρησιμοποιήστε άφοβα την επιρροή σας προς όφελός σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Η πιο τυχερή ημέρα: 10 Φεβρουαρίου 2024

Είστε ενθουσιασμένοι που θα αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις, Υδροχόε; Φέτος, η νέα σελήνη στον Υδροχόο θα συμπέσει με το Σεληνιακό Νέο Έτος στις 10 Φεβρουαρίου 2024, που σηματοδοτεί την έναρξη του Έτους του Δράκου. Αυτή η ευοίωνη μέρα σας δίνει μια ευκαιρία να κυνηγήσετε τη φήμη και την επιτυχία. Στην κινεζική αστρολογία, ο δράκος συμβολίζει την ευημερία, τη δύναμη, τον πλούτο και την καλή τύχη, επομένως αυτή είναι μια χρονιά για να κάνετε τολμηρές κινήσεις καριέρας. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε την πραγματική σας αξία και αξία. Το 2024, θα χρειαστεί να εξασκήσετε άνευ όρων αγάπη για τον εαυτό σας, η οποία περιλαμβάνει την υπέρβαση των εσωτερικών σας αγώνων και τη διοχέτευση της ενέργειάς σας αποτελεσματικά.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Η πιο τυχερή ημέρα: 11 Μαρτίου 2024

Το 2024 είναι η τέλεια ευκαιρία για να ξεκινήσετε ξανά. Είναι καιρός να σταματήσετε να βάζετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας και να επικεντρωθείτε στο να χτίσετε τα θεμέλια για τη ζωή των ονείρων σας. Η πιο τυχερή σας ημέρα του χρόνου είναι η 11η Μαρτίου 2024, όταν η νέα σελήνη στους Ιχθύς ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη για μια χαλαρή, ανανεωτική ενέργεια. Έχετε την ευκαιρία να επιδιώξετε το κλείσιμο με ένα άτομο ή μια κατάσταση από το παρελθόν σας. Μια μεγάλη στροφή βρίσκεται σε εξέλιξη. Αφήστε αυτή τη διέλευση να είναι ο οδηγός σας για να σπάσετε τυχόν εμπόδια στο δρόμο σας και να φτάσετε στα όνειρά σας. Αγκαλιάστε την ιστορία σας για αυτό που είναι και ανοίξτε τα μάτια σας στη μεγαλύτερη εικόνα πέρα ​​από τον εαυτό σας.

Σχετικά Άρθρα