“ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ” ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ: Ο αντιπεριφερειάρχης δέχθηκε να βοηθήσει αλλα μετά δεν είχαμε νέα του, ποτέ

Σε ανακοίνωση των Nortenos Πάτρας τονίζονται τα εξής:  «Ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου, από την Κυριακή. Σε αυτήν την δύσμοιρη χώρα, για πρώτη φορά στα χρονικά, κατηγορήθηκαν άνθρωποι – θυματα ως θύτες, για να καλύψουν κάποιοι αστείοι, τις ευθύνες που τους βαρύνουν και να “ξεπλύνουν” την τραγική ανεπάρκεια τους

Θα ασχοληθούμε σε μέλλοντα χρόνο, με όλους αυτούς, αποκαθιστώντας την αλήθεια, που με δόλιο τρόπο αποκρύπτουν αλλά τα γεγονότα τους διαψεύδουν οικτρά. Σημερινός σκοπός είναι να ευχαριστησουμε τους ανθρώπους που έδειξαν την αγάπη και την συμπαράσταση τους, σε αυτήν την εξόφθαλμη αδικία.

Ευχαριστούμε την Ερασιτεχνική ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, τον Πρόεδρο της κύριο Σεμιτέκολο, τον κύριο Σβόλη, τον κύριο Ανδρεόπουλο και τον βουλευτή Παναγιωτόπουλο, που σε πρώτο χρόνο εδειξαν αντανακλαστικά.

Τα παιδιά της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ ΙΔΕΑΣ, που προσπάθησαν να μεταφέρουν την αδικία με καθε τρόπο και μέσο σε όλα τα επίπεδα.

Την βουλευτή κυρία Αναγνωστοπούλου, για την αμέριστη συμπαράσταση της.

Τον Δήμαρχο Πατρέων κύριο Πελετίδη για το τηλεφώνημα του, στον Δημαρχο Ρόδου και τον κύριο Τάκη Πετρόπουλο.

Ευχαριστούμε και τον κύριο Τάκη Αντωνόπουλο ( Αντιπεριφερειάρχη) που δέχθηκε να βοηθήσει αλλα μετά δεν είχαμε νέα του, ποτέ.

Ευτυχώς, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, ξύπνησε από τον λήθαργο της και καταλαβε την σοβαρότητα της πλεκτάνης και απο την Δευτέρα το μεσημέρι, μας όρισε δυο εξαιρετικούς συνηγόρους υπεράσπισης, τον κύριο Κοραντζόπουλο και την κυρία Στέφου.

Μα, πάνω από όλους και όλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ τον απλό Πατρινό, τον απλό κόσμο της Πάτρας που μας συγκίνησε ολους μας, με τα μηνύματα συμπαράστασης και την εν γένει στάση της πόλης.  Η πόλη επέδειξε μια πρωτοφανή ωριμότητα και δεν παρασύρθηκε από τα καφριλίκια των Αθηναϊκών ΜΜΕ.

Σας ευχαριστούμε, ειλικρινά!!!».

Σχετικά Άρθρα